Gebruik- en bewaaradviezen

Rijkdom is veel,

Tevredenheid is meer,

Gezondheid is alles.

Gebruik- en BewaarADVIEZEN van MT NatuurproductenAangepast op 20-4-2023

 

De ingrediënten van onze Natuurproducten staan in de webshop en bij het product apart vermeld.

Gebruik van MT Natuurproducten:

Zoals u wellicht weet zijn de producten van MT Natuurproducten op een zoveel mogelijk natuurlijke en biologische basis. Dit betekent dat de producten gevoelig zijn voor bederf en daarom is het belangrijk om een lepel of potje te gebruiken om in te nemen/drinken. I.v.m. de hygiëne wordt de fles aan de mond zetten of uit de dop drinken afgeraden. Als extra service, maar geen verplichting, krijgt u een potje bij uw aankopen mee geleverd.

 

1 eetlepel = 10 tot 15 ml / 1 theelepel = 5 tot 7,5 ml.

 

De balsems in de doseerpompjes kunt u op het eind, als deze niet meer pompt, geheel leeg maken door de witte pomp-dop van de koker af te halen.

 

Houdbaarheid:

Op het etiket staat vermeld hoe lang het product houdbaar is na opening, middels het tekentje van een open potje met een getal erop. Dit getal geeft de aantal maanden weer.

 

Verschillende producten zijn voorzien van een houdbaarheidsdatum, dit betekent “ten minste houdbaar tot”. (Kruidenmix, zepen, shampoos, hoestdrank, supplementen zijn vaak ook veel langer goed !). Bij extracten / tincturen (alcoholhoudend), colloïdalen, mct-olie en Zweeds kruidenbitter met alcohol zegt de wetgeving dat er ook datums vermeld moeten worden, maar deze zijn onbeperkt houdbaar. Hecht niet teveel waarde aan deze datums, want zolang de geur, kleur en structuur van het product goed is, kan deze gebruikt worden!

Aan de onderkant van de doseerpompjes en/of shampoo ziet u geen houdbaarheidsdatum staan. De laatste 6 cijfers (van het lange nummer) is de datum waarop ze gevuld zijn. Vanaf deze datum is het ongeopende product minimaal 3 tot 5 jaar houdbaar, mits correct bewaard zoals hieronder beschreven!

 

Bewaar ADVIES:

Alle producten dienen droog, koel en donker bewaard te worden, maar kunnen ook heel goed op kamer temperatuur

(tussen 15 en 25 graden) bewaard worden. De beide soorten Schwedenbitter kunnen eventueel ook in de koelkast bewaard worden. Beperk dat de Natuurproducten van “MT Natuurproducten” te lang in vrieskou of extreme warmte staan, er kan dan verkleuring ontstaan, het product kan niet meer de gewenste werking hebben of in het ergste geval bederven.

 

Vragen en feedback:

Als u vragen of meldingen heeft over onze producten kunt u contact met ons opnemen:

MT Natuurproducten

E-mail: info@mt-natuurproducten.nl / Telefoon: +31 (0)6 44976148

 

NOTE: MT Natuurproducten is op geen enkele wijze aansprakelijk als de producten verkeerd bewaard worden of onhygiënisch gebruik! Zie voor meer voorwaarden op onze website www.mt-natuurproducten.nl of vraag ze op bij MT Natuurproducten, Rinkenslaan 62-A, 6373 CV Landgraaf.

Openingstijden

Ma-vr: 10:00 - 16:00

KvK: 57635358                     

BTW: NL001821575B62

@ MT Natuurproducten NL

Copyright © All Rights Reserved.

Laatst bijgewerkt op 20-4-2023