Gebruik- en bewaaradviezen

Rijkdom is veel,

Tevredenheid is meer,

Gezondheid is alles.

Gebruik- en BewaarADVIEZEN van Maria Treben Natuurproducten Nederland


Aangepast op 06-01-2017


De ingrediënten van onze Natuurproducten staan in de webshop en bij het product apart vermeld.


Gebruik van Maria Treben Natuurproducten:

Zoals u wellicht weet zijn de producten van Maria Treben Natuurproducten Nederland op natuurlijke en biologische basis. Dit betekent dat de producten gevoelig zijn voor bederf en daarom is het belangrijk om een lepel of potje te gebruiken om in te nemen/drinken of een spateltje om uit een potje te halen. Als extra service, maar geen verplichting, krijgt u een potje of spateltje bij uw aankopen mee geleverd.

1 eetlepel= 10 tot 15 ml   /   1 theelepel = 5 tot 7,5 ml   

Mocht u niets bij de hand hebben om het product uit een potje te halen, zorg dan in elk geval dat de handen schoon en bacterie vrij zijn.

I.v.m. hygiëne NOOIT een fles aan de mond zetten of uit de dop drinken.


BewaarADVIEZEN:

De producten zijn voorzien van een houdbaarheidsdatum, deze betekent “ten minste houdbaar tot”. Op het etiket staat vermeld hoe lang het product houdbaar is na opening, middels het tekentje van een open potje met een getal erop. Dit getal geeft de aantal maanden weer.

 

Alle producten dienen droog, koel en donker bewaard te worden, maar kunnen ook heel goed op kamer temperatuur (tussen 15 en 25 graden) bewaard worden. De beide soorten Schwedenbitter kunnen eventueel ook in de koelkast bewaard worden.

Beperk dat de Natuurproducten van “Original nach Maria Treben” te lang in vrieskou of extreme warmte staan, er kan dan verkleuring ontstaan, het product kan niet meer de gewenste werking hebben of in het ergste geval bederven.

Maria Treben Natuurproducten is op geen enkele wijze aansprakelijk als de producten verkeerd bewaard worden of onhygiënisch gebruik! Zie voor meer voorwaarden op de website!


Vragen en feedback

Als u vragen of meldingen heeft over onze producten kunt u contact met ons opnemen:

Maria Treben Natuurproducten Nederland

E-mail: info@mariatreben.nl

Telefoon: +31 (0)6 44976148@ Maria Treben NL

Laatst bijgewerkt op 11-11-2020

Copyright © All Rights Reserved.

Openingstijden

Ma-vr: 10:00 - 16:00

KvK: 57635358                     

BTW: NL001821575B62