Home

Openingstijden

Ma-vr: 10:00 - 16:00

Woensdag Gesloten


Bij bestelling van onze producten kunt u ook terecht bij de verkooppunten.

Klik hier om naar de verkooppunten te gaan.

Wij zijn met de Carnaval GESLOTEN 

Zaterdag 10 februari t/m Woensdag 14 februari 2024.

Home

ERVARINGEN

van klanten


KLIK HIER

Algemene vragen


KLIK HIER

Hartelijk welkom op onze Website

"MT - Natuurproducten"is een beschermd geregistreerd handelsmerk en is eigendom van MT Naturprodukte GmbH.

 

De producten komen rechtstreeks vanuit Oostenrijk. Deze bijzondere producten worden met respect vanuit het distributiecentrum in Landgraaf en de diverse verkooppunten in Nederland aangeboden.

 

Het bekendste product is de Zweedse kruidenbitter (Schwedenbitter) die vervaardigd is volgens het originele recept van Maria Treben (1907-1991)

Het is een oud alcoholisch (32% vol), traditioneel en zeer universeel kruidenmengsel dat geen dierlijke producten bevat.

 

In onze formule, onder het woord- en beeldlogo “Original nach”, gebruiken we de nieuwste versie van het Zweedse kruidenbitter-recept van Maria Treben. Dat werd aangepast enkele jaren voor haar dood. Dit recept is slechts beschikbaar als een handgeschreven notitie en werd nooit gepubliceerd. Daarom wijkt het recept af van het recept dat in haar boek "Gezondheid uit de apotheek van God" gedrukt staat.


Naast de Schwedenbitter met alcohol, behoort nu ook het Schwedenbitter ALCOHOLVRIJ tot de hoofdproducten. Daarnaast bevat ons assortiment tincturen, crèmes en oliën met specifieke natuurlijke ingrediënten die voor "MT Naturprodukte GmbH." vervaardigd worden.

 

De vervaardiging van deze Schwedenbitters gebeurt al ruim 30 jaar in Oostenrijk en voor de vervaardiging van de Bitters worden uitsluitend hoogwaardige kruiden van apothekerskwaliteit gebruikt en vakkundig verwerkt.


In haar boeken beschrijft Maria Treben meer dan 42 mogelijkheden voor gebruik van het Schwedenbitter en daarmee kan met recht worden gezegd dat het Schwedenbitter van Maria Treben een "allrounder" is.


BELANGRIJK:

Het gebruik van de Schwedenbitters dient niet als vervanging van bezoek aan een arts.


Onze beste producten in één oogopslag

Schwedenbitter met Alcohol


Schwedenbitter ALCOHOLVRIJ


Zweedse Kruiden

72g   (gedroogd)

om Schwedenbitter zelf te maken

Schwedenkräuterbalsam

(Zweedse Kruidenbalsem)

Goudsbloem Balsem

(met 15% goudsbloem)

KvK: 57635358                     

BTW: NL001821575B62

@ MT Natuurproducten NL

Copyright © All Rights Reserved.

Laatst bijgewerkt op 13-4-2023